26. maj 2008

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge

Jeg får røde og bestemt ikke socialistiske knopper, når jeg hører SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge snakke om prostitution. Magen til moralisme skal man da lede længe efter. Ydermere havde jeg så i dag den ubehagelige oplevelse at måtte give Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth 100 % ret i hans synspunkter. Jeg er ikke nogen ynder af hverken Kenneth Kristensen Berth eller Dansk Folkeparti, men han havde bare fuldstændig ret i sin sobre og velafbalancerede argumentation i en debatudsendelse på DR/P1 debat Hvor er venstrefløjens frisind?

Kenneth Kristensen Berth, DF

Pernille Vigsø Bagge siger blandt meget andet (sludder), ”at man ikke skal gøre menneskers kroppe til markedsobjekter, som man kan købe på linie med alt muligt andet” og, at hvis en køber en andens krop til en ydelse, så skal køberen straffes, at den enkeltes krop ikke kan bruges som "salgsvare", at det osse handler om "lighed og ulighed", og at de prostituerede sælger deres krop, fordi de "mangler penge".

Hvis man man virkelig accepterer Pernille Vigsø Bagges argumentation, ja så skulle det faktisk forbydes enhver arbejdsgiver at ansætte medarbejdere. Og mennesker, der kommer og køber min arbejdskraft, skulle straffes, fordi jeg har brug for at tjene penge og derfor er nødt til at sælge min krop i psykoterapiens og sexologiens tjeneste. Måske handler det i virkeligheden ikke om at sælge sin krop for Pernille Vigsø Bagge, men snarere om hvilken del af kroppen, man sælger en ydelse med. Jeg sælger mit hoved og nogen gange mine hænder og ja nogen gange det meste af kroppen. Kunne det handle om, at det er fordi de prostituerede sælger en ydelse via deres kønsorganer, at Pernille Vigsø Bagge agererer moralismens vogter – eller handler det om en religionsforstyrrelse?

At kalde Pernille Vigsø Bagge for "Venstrefløj" er en skændsel, det er som at høre en anakronistisk indremissionær. Velkommen tilbage Olfert Richard, er du reinkarneret som Pernille Vigsø Bagge?

OG til SF: Pernille Vigsø Bagge kan s’gu da ikke give udtryk for SF’s politik, vel?
Hvis SF virkelig vil prostitutionen til livs, hvorfor så ikke ganske enkelt forbyde prostitution og pornografi? Og hvis ikke, så arbejd for at forbedre de sociale forhold for de prostituerede, der har dårlige sociale forhold. Og fri for os for Pernille Vigsø Bagges anakronistiske hattedameri.

Hør debatudsendelsen her: Hvor er venstrefløjens frisind?
SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge
Kenneth Kristensen Berth, DF
Advarsels stempel mod ludere - En luders dagbog
Afkriminaliseret købesex en succes i New Zealand (Berlingske Tidende 09.06.2008)

Seksualpolitisk Forum
Sexarbejde - Talerør for sexarbejdere

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge II (20. juni 2008)
Skinger Pernille Vigsø Bagge (1. december 2010)

24. maj 2008

Einstein og barnlig overtro

Foto: Politiken

Samme dag (14. maj 2008) som integrations- og kirkeminister Birthe Rønn Hornbech skrev sin nu herostratisk berømte kronik i Politiken: Dommertørklædet og de to regimenter, var der tillige en lille artikel om Albert Einstein i avisen: Einstein hånede »barnlig overtro«. Birthe Rønn Hornbech har mange fornuftige synspunkter i sin kronik, men man kan jo ikke overse, at religionsforstyrrelse har en afsmittende effekt på hendes dømmekraft.

Einsteins brev til Gutkind

Man har længe drøftet om den store videnskabsmand Albert Einstein var religiøs eller ej. Der er nu dukket et brev op fra Einstein til filosoffen Eric Gutkind skrevet 3. januar 1954. Einstein skriver bl.a. i brevet: »Jeg opfatter ikke guds ord som andet end et produkt af menneskets svaghed, og Bibelen er en samling ærværdige, men dog primitive legender, som ikke desto mindre er temmelig barnlige. Ingen fortolkning, hvor avanceret den end måtte være, kan ændre den holdning«.


Einstein, der opfattede sig som jøde, giver ikke meget for zionisterne (politisk bevægelse), han skriver: »For mig er den jødiske religion som alle andre en inkarnation af den mest barnlige overtro. Og det jødiske folk, som jeg er glad for at tilhøre, og som jeg føler mig meget åndsbeslægtet med, har i mine øjne ikke kvaliteter, der adskiller det fra alle andre folk. Det er ikke min opfattelse, at jøder er bedre end andre grupper, om end deres magtesløshed beskytter dem mod de dårligste egenskaber. I øvrigt kan jeg ikke se noget 'udvalgt' ved dem«.

Så når Birthe Rønn Hornbech i sin kronik og i andre indlæg ønsker mere kristendom, ja så må man med Einstein sige: Hvor barnligt!

Kilde: Politiken
Childish superstition: Einstein's letter makes view of religion relatively clear (guardian.co.uk)

Spændende fransk kunstner

Jean-Marie Vives

22. maj 2008

Lækkerbidsken

W. C. Fields:
Kan De li’ børn?
Ja, hvis de er ordentlig tilberedt.
De er gode med sennep!

19. maj 2008

Skrækindjagende svensk kunstner

Painthing Nr. I

Den svenske kunstner Mia Mäkilas skrækindjagende kunst er et kig værd.

Mia Mäkila - Lowbrow and Horror Art

16. maj 2008

Ekstremistisk læge

Den ekstremistiske læge Vibeke Manniche, der bruger enhver lejlighed til at plædere for tøjtvang, lugter nu vilje til ufrihed, med regeringens forventede lov om forbud mod religiøse og politiske symboler hos dommere. Med argumenter om, "at læger med muslimske tørklæder (ikke) vil yde kristne eller kvinder den optimale hjælp i alle situationer." vil hun have det forbudt for læger at bære tørklæde.
Med den holdning bør man fratage Vibeke Manniche sin lægelige autorisation, idet man ikke kan være sikker på, at Vibeke Manniche vil yde muslimer den optimale hjælp i alle situationer.
Vibeke Manniche må bestemt være en de ekstremister, som Birthe Rønn Hornbech betegnede som "fanatiske antimuslimer."


Pudsigt at selv samme Vibeke Manniche altid selv afbilledes med tørklæde (se Politiken). Vibeke Manniche er forkvinde i den totalitære forening Foreningen Kvinder for ufrihed.

Kendt læge kræver tørklædeforbud for læger (Politiken)
Alle midler i brug! (Linda Kristiansen)
Tørklædehysteriets ukronede dronning, Vibeke Manniche (Rune Engelbreth Larsen)
VIBEKE MANNICHE (Humanisme.dk)
Frejalein: En kommentar til Vibeke Manniches korstog mod tørklædebærende læger

14. maj 2008

Er der en forskel?


Hør Søren Espersen, Dansk Folkepartis svar på Joseph Goebbels i DR/P1 Debat: Skal tørklæder forbydes i retssalen?
Hvor har han dog den totalitære fanatisme fra? Sindelagskontrol er virkelig en af Dansk Folkepartis mærkesager.

Dansk Folkeparti elsker muslimer
(Rune Engelbreth Larsen - Politiken)

12. maj 2008

Forrygende jamsession

Forrygende jamsession med bl.a. Ray Charles, Jerry Lee Lewis og Fats Domino

10. maj 2008

Dansk Folkeparti kræver muslimerne ud


Jeg er godt klar over, at nogen vil sige, at Dansk Folkeparti ikke slår muslimer ihjel. Og hvad så? - siger jeg. Det kan godt være, at der er nogen, der er forargede over, at jeg bruger holocaust i illustrationen. Men det er meget sigende for den måde, at Dansk Folkeparti angriber muslimerne og andre danskere på. Kunne nogen måske have forestillet sig for et par år siden, at vi skulle acceptere en antimuslimsk hetz i Folketinget og i Danmark iøvrigt? Og kan man forestille sig, at det næste bliver, at Dansk Folkeparti faktisk kræver, at alle muslimer og danskere, der ikke sympatiserer med Dansk Folkeparti, bliver interneret i koncentrationslejre? Ja, det kan man da godt.

Pia Kjærsgaard: "Vi er klar over, at nogen vil sige, at det kun handler om tørklæder og ikke burkaer. Og hvad så? - siger jeg så. Det kan godt være, at der er nogen, der er forargede over, at vi bruger burka i vores annonce. Men det er meget sigende for reaktionerne, at de angriber os. Kunne nogen måske have forestillet sig for et par år siden, at vi skulle acceptere tørklæder i Folketinget og i Højesteret? Og kan man forestille sig, at det næste bliver en burka? Ja, det kan man da godt."

Dansk Folkeparti elsker muslimer
(Rune Engelbreth Larsen - Politiken)

Dansk Folkepartis danske værdier


Jeg er godt klar over, at nogen vil sige, at Pia Kjærsgaard ikke er en mand. Og hvad så? - siger jeg. Det kan godt være, at der er nogen, der er forargede over, at jeg bruger Hitler i illustrationen. Men det er meget sigende for den måde, at Dansk Folkeparti angriber muslimerne og andre danskere på. Kunne nogen måske have forestillet sig for et par år siden, at vi skulle acceptere en antimuslimsk hetz i Folketinget? Og kan man forestille sig, at det næste bliver, at Dansk Folkeparti faktisk kræver, at Dansk Folkepartis program skal læres uden ad af alle danskere? Ja, det kan man da godt.

Pia Kjærsgaard: "Vi er klar over, at nogen vil sige, at det kun handler om tørklæder og ikke burkaer. Og hvad så? - siger jeg så. Det kan godt være, at der er nogen, der er forargede over, at vi bruger burka i vores annonce. Men det er meget sigende for reaktionerne, at de angriber os. Kunne nogen måske have forestillet sig for et par år siden, at vi skulle acceptere tørklæder i Folketinget og i Højesteret? Og kan man forestille sig, at det næste bliver en burka? Ja, det kan man da godt."

Dansk Folkeparti elsker muslimer
(Rune Engelbreth Larsen - Politiken)

9. maj 2008

Dansk Folkeparti skyder med skarpt


Jeg er godt klar over, at nogen vil sige, at det kun handler om ord og ikke geværer. Og hvad så? - siger jeg. Det kan godt være, at der er nogen, der er forargede over, at jeg bruger en nazist i billedet. Men det er meget sigende for den måde, at Dansk Folkeparti angriber muslimerne på. Kunne nogen måske have forestillet sig for et par år siden, at vi skulle acceptere en antimuslimsk hetz i Folketinget? Og kan man forestille sig, at det næste bliver, at Dansk Folkeparti faktisk skyder muslimer? Ja, det kan man da godt.

Pia Kjærsgaard: "Vi er klar over, at nogen vil sige, at det kun handler om tørklæder og ikke burkaer. Og hvad så? - siger jeg så. Det kan godt være, at der er nogen, der er forargede over, at vi bruger burka i vores annonce. Men det er meget sigende for reaktionerne, at de angriber os. Kunne nogen måske have forestillet sig for et par år siden, at vi skulle acceptere tørklæder i Folketinget og i Højesteret? Og kan man forestille sig, at det næste bliver en burka? Ja, det kan man da godt."

Dansk Folkeparti elsker muslimer
(Rune Engelbreth Larsen - Politiken)

8. maj 2008

Vandsengsafprøvning

Åbent brev imod fjendtligheden


Dansk Folkepartis Burka-annoncer og efterfølgende forslag om, at muslimer, der vil opnå dansk statsborgerskab, skal afsværge dele af Koranen, markerer et højdepunkt i partiets hensynsløse diskriminering af et mindretal af danske borgere og er dermed et anslag mod den sameksistens og den samhørighed, som så mange gode kræfter overalt i landet har skabt og prøver at skabe.

Vi vender os mod den åbenlyse fjendtlighed, som partiets seneste udspil er udtryk for. Vi anser den farlig og destruktiv, fordi den sætter dybe skel i befolkningen. Det danske samfund har ikke siden trediverne oplevet tilsvarende hetz - og slet ikke fra et stort, indflydelsesrigt parti.

Vi er os fuldt bevidst, at Danmark er i sigtekornet for terrorisme, og at terror skal bekæmpes med alle til rådighed stående lovlige midler, men Dansk Folkeparti har med den seneste optrapning af sine aktiviteter dramatisk næret den på en gang aggressive og frygtsomme offentlige stemning, som den i forvejen har været med til at skabe, og som i sidste ende netop avler terrorisme.

Der er kun en vej frem: At den enkelte borger får de bedste muligheder for at acceptere de forskelligheder, som et moderne europæisk samfund i en turbulent tid uvægerligt kommer til at rumme. Det er en stor opgave, der påhviler alle. Dansk Folkeparti arbejder målbevidst på at gøre det sværere. I sidste instans umuligt.

Det kan komme til at koste dyrt.

Underskrevet af: Benny Andersen, Niels Barfoed, Ole Bierring, Jørn Bro, Inger Christensen, Uffe Ellemann-Jensen, Nils Foss, Knud Heinesen, Kjeld Hillingsø, Erik Hoffmeyer, Anker Jørgensen, Hanne Kjærholm, Bent A. Koch, Otto B. Lindhardt, Søren Mørch, Jørn Nerup, Ida Nicolaisen, Lise Nørgaard, Olaf Olsen, Niels Pontoppidan, Herbert Pundik, Jørgen Reenberg, Grethe F. Rostbøll, Palle Simonsen, Erling Tiedemann, Anne Wolden-Ræthinge

Jeg tilslutter mig brevet. Per Holm Knudsen

6. maj 2008

Mads Lundby Hansen - en besynderlig mand

Jeg hørte for et par dage siden (2. maj 2008) en højst besynderlig mand Mads Lundby Hansen rable derudaf i en debat udsendelse i DR P1 Debat. Udsendelsens tema var Straffer regeringen de svage ud i fattigdom?. Jeg har aldrig hørt om manden før, men det viser sig at være en såkaldt "cheføkonom" i noget, der kaldes en ultraliberal tænketank CEPOS.

Mads Lundby Hansen var fuldstændigt kontaktløs, og det lød grangiveligt som om, at hans eneste projekt i udsendelsen var at få sagt de flest mulige ord på kortest mulig tid - om han slog en personlig rekord, ved jeg ikke. Og om det er fordi, at han er bindegal, er en virkelighedsfjern ultraliberal, autistisk, har overtryk i tænketanken eller noget andet ved jeg ikke - men meget usædvanlig, det lød han. Hør ham rable derudaf her Straffer regeringen de svage ud i fattigdom?

En blog på nettet har dette om Mads Lundby Hansen: ARROGALANT- CEPOS chef-fantast Mads Lundby Hansen lever ikke på samme planet som os andre

Den mig helt ubekendte Mads Lundby Hansen er åbenbart ikke videre populær, her er en blog, der skriver: Stop Mads Lundby Hansen

3. maj 2008

Dommere uden tøj


I en tid, hvor det diskuteres om hvilket tøj og genstande, dommere må have på for ikke at udsprede religiøse eller politiske budskaber, f.eks. gennem tørklæder, kalotter, slips, vielsesringe, kræver vi, at dommere i danske retssale optræder nøgne og derfor fuldstændigt neutrale. Det vil så absolut være det, der ville kunne skabe mindst forargelse. Tilbage til det naturlige og uhyldede/uhildede.

Støt kravet om Dommere uden tøj!

UHYLDET ER UHILDET!


Birthe Rønn Hornbech: Dommertørklædet og de to regimenter (Kronik Politiken)
Karen Lisa Salamon: Uniform og autoritet (Kronik Politiken)
Kendte danskere angriber Dansk Folkeparti
S trækker tørklædeforbud i land
DF: En burka virker stærkere
Brian M. klar med tørklædeforbud

2. maj 2008

Dansk Folkeparti manipulerer

Se ordentligt efter hænderne på dette billede!


Det er slet ikke kvindehænder, men derimod mandehænder. Spørgsmålet er så, hvem hænderne tilhører? Er det Søren Krarups? Det mørke stof rundt om dem kunne pege på ham! Er det Søren Espersens? Han er jo en manipulator af Goebbelsk format! Er det Morten Messerschmidts? En racistisk dommer in spe!

Kendte danskere angriber Dansk Folkeparti
Se Dansk Folkepartis seneste annoncer

DF: En burka virker stærkere (Politiken)

FORBYD SLIPS PÅ OFFENTLIGT ANSATTE


Hvordan kan man være sikker på at blive dømt retfærdigt af en mand m/k, der er underlagt den rituelle slipsetvang? Det er jo udtryk for et ekstremistisk forhold til tilværelsen at bære slips, en underkastelse for ufriheden, en meget synlig politisk provokation! Befri halsen!!! Forbyd offentligt ansatte at bære slips i arbejdstiden!

Birthe Rønn Hornbech: Dommertørklædet og de to regimenter (Kronik Politiken)
Karen Lisa Salamon: Uniform og autoritet (Kronik Politiken)
Kendte danskere angriber Dansk Folkeparti
S trækker tørklædeforbud i land
DF: En burka virker stærkere
Brian M. klar med tørklædeforbud